[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره مجله :: شماره جاری :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
بانک‌ها و نمایه‌ها::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
اخلاق در پژوهش::
برای داوران::
تسهیلات پایگاه::
تماس با ما::
هوش مصنوعی::
::
Basic and Clinical Biochemistry and Nutrition
..
DOAJ
..
CINAHL
..
EBSCO
..
IMEMR
..
ISC
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
enamad
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۲ نتیجه برای عبدالله پوری حسینی

بنفشه مشمولی، سیده فاطمه عبدالله پوری حسینی،
دوره ۱۶، شماره ۷ - ( ضميمه ۱۳۹۱ )
چکیده

سابقه و هدف: سرطان ریه یکی از شایع­ترین سرطان­ها در سراسر جهان است و بیش از ۸۰ درصد بیماران در کمتر از ۵ سال از زمان شناسایی بیماری جان خود را از دست می‌دهند. سلنیوم یک ریزمغذی است که به­خاطر طبیعت ضد ویروسی، ضد سرطانی و آنتی­اکسیدانی‌اش شهرت یافته است. میزان سلنیوم در منابع غذایی به خاک و محیط پرورش بستگی دارد. نظر به خاصیت ضد سرطانی سلنیوم بر آن شدیم رابطه آن را با سرطان ریه بررسی کنیم.

مواد و روش­ها: پایگاه­‌های Scopus, Pubmed, Google scholar و ScienceDirect بررسی شدند .

نتایج: بررسی­ها نشان می­دهد که سلنیوم می­تواند در پیشگیری از سرطان ریه در افرادی که سطح سرمی سلنیوم پایینی دارند، موثر باشد. پایین بودن میزان سلنیوم در بافت ریه می­تواند عامل خطر بالقوه در ابتلا به سرطان ریه باشد. دی اکسید سلنیوم می­تواند رشد سلول­های سرطانی ریه را به­طور قابل توجهی از طریق مرگ برنامه ریزی شده­ی سلول مهار کند. سطح سرمی سلنیوم در بیماران مبتلا به این سرطان با مرحله بیماری رابطه عکس داشته، با پیشرفت بیماری کاهش یافته و با بهبود آن افزایش می­یابد.

نتیجه­گیری: مصرف سلنیوم در رژیم غذایی با کاهش خطرابتلا به سرطان ریه ارتباط دارد و به­عنوان یک ماده طبیعی در پیشگیری و درمان این بیماری موثر است. سلنیوم به­عنوان عامل ضد سرطانی که در دفاع سلولی در مقابل استرس اکسیداتیو نقش دارد، پیشنهاد می­شود.


سیده فاطمه عبدالله پوری حسینی، بنفشه مشمولی،
دوره ۱۶، شماره ۷ - ( ضميمه ۱۳۹۱ )
چکیده

سابقه و هدف: سرطان پستان دومین سرطان شایع در زنان به شمار می­آید و از هر ۸ نفر زن یک نفر مبتلا به سرطان پستان می­باشد. سلنیوم به­عنوان یک ریز مغذی در رژیم غذایی، یک فاکتور مهم در تولید آنزیم­های آنتی­اکسیدان به­شمار می­آید که ممکن است پیشرفت سرطان پستان را تحت تاثیر قرار دهد. با توجه به سونامی سرطان در ایران و هم­چنین شیوع کمبود سلنیوم در برخی از مناطق کشور، بر آن شدیم تا رابطه بین این ریز مغذی و بیماری را بررسی کنیم، تا شاید با مکمل یاری سلنیوم بتوان به کاهش بروز بیماری و هم­چنین کاهش هزینه­های درمان کمک کرد.

مواد و روش­ها: از سایت‌های Scopus, PubMed, Google scholar و ScienceDirect استفاده شد.

نتایج: بررسی­ها نشان می­دهند مصرف مکمل سلنیوم موجب کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان در آزمایشات مداخله تغذیه­ای شده است. با افزایش سطح سرمی سلنیوم به میزان ۱ واحد ریسک ابتلا به سرطان سینه به میزان ۷ درصد کاهش می­یابد. سلنیوم قادر به تقویت عملکرد اتصالات محکم در سلول­های اندوتلیال انسانی است و این امر در سلول­های سرطانی پستان انسان ثابت شده است.

نتیجه­گیری: به­طور کلی مطالعات ما نشان می­دهد سلنیوم به­عنوان یک عامل پیشگیری کننده از سرطان پستان است. هم­چنین، مکمل سلنیوم در روند درمان به­عنوان یک عامل مهم حفاظت کننده در برابر بیماری مذکور و باعث کاهش خطر پیشرفت سرطان پستان می­باشد.



صفحه 1 از 1     

مجله علوم پزشکی فیض Feyz Medical Sciences Journal
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 35 queries by YEKTAWEB 4700