[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره مجله :: شماره جاری :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
بانک‌ها و نمایه‌ها::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
اخلاق در پژوهش::
برای داوران::
تسهیلات پایگاه::
تماس با ما::
هوش مصنوعی::
::
Basic and Clinical Biochemistry and Nutrition
..
DOAJ
..
CINAHL
..
EBSCO
..
IMEMR
..
ISC
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
enamad
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۲ نتیجه برای خیاط زاده

سمانه داودی فریمانی، جینا خیاط زاده، مسعود همایونی تبریزی،
دوره ۲۲، شماره ۲ - ( دوماه نامه ۱۳۹۷ )
چکیده

سابقه و هدف: افزایش استفاده از نانوذرات نگرانی­ درخصوص خطرات رهایش نانوذرات به محیط زیست ازجمله تاثیر بر باروری به­­ وجود آورده است. اختلال در بیان ژنUSP۹Y  (Ubiquitin Specific Protease ۹ Y chromosome) می­تواند باعث آزواسپرمی و یا الیگواسپرمی در بیضه گردد. مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر نانوذرات اکسید مس بر بیان ژن  USP۹Yدر بیضه موش صحرایی انجام شد.
مواد و روش­ ها: در این مطالعه تجربی ۲۴ سر موش صحرایی نر بالغ نژاد ویستار در سه گروه تیمار نانوذرات اکسید مس (غلظت­ های ۲۵/۰، ۵۰/۰ و ۷۵/۰ میلی­گرم بر کیلوگرم) و یک گروه شاهد نرمال سالین را به­ مدت ۱۴ روز به ­صورت داخل صفاقی دریافت کردند. پس از آن بیضه ­ها خارج شدند. وزن و قطرهای کوچک و بزرگ بیضه اندازه­گیری شد. و بیان ژن USP۹Y با تکنیکPCR  Real time مورد بررسی قرار گرفت. 
نتایج: پس از ۱۴ روز مواجهه با نانوذرات اکسید مس کاهش وزن بدن، کاهش وزن و قطرهای بیضه و نیز کاهش بیان ژن USP۹Y در هر سه گروه­ تیمار به­ صورت وابسته به غلظت مشاهده شد.
نتیجه ­گیری: مواجهه با نانوذرات اکسید مس ازطریق کاهش بیان برخی ژن­ های مرتبط با باروری جنس نر و نیز کاهش وزن و اندازه بیضه می ­تواند بر باروری تاثیر منفی داشته باشد.

محمدرضا پورمحمد، حسینعلی جمعه، محمدرضا خاکزاد، جینا خیاط زاده، الهام مختاری امیرمجدی،
دوره ۲۷، شماره ۶ - ( دوماه نامه ۱۴۰۲ )
چکیده

زمینه و هدف: مطالعات اخیر، نقش پاپیلوما ویروس انسانی (HPV) را در احتمال ابتلا همزمان با عفونت هلیکوباکترپیلوری (H.Pylori) مطرح می­کنند. هدف از مطالعه حاضر، تعیین شدت عفونت همزمان H.Pylori و HPV و ارتباط این عفونت­ها با سایز و گرید تومور، درگیری غدد لنفاوی و میزان عمق نفوذ تومور در بیماران مبتلا به سرطان معده بود.
روش‌ها: در این مطالعه توصیفی، ۳۲ بافت سرطانی معده و ۳۲ بافت سالم معده از افراد مراجعه کننده به بیمارستان جمع آوری شد. استخراج DNA با استفاده از کیت کمپانی بیوژن انجام شد. عفونت HPV وH.Pylori  به­ ترتیب با استفاده از پرایمر ژن­ های  L۱و cagA با روش Real-time PCR بررسی گردید.
یافته‌ها: بیش از ۵۰ درصد از نمونه­ های سرطانی در فاز III قرار داشتند. ۲۶ نمونه (۸۱/۲ درصد) از بافت ­های سرطانی و ۲۲ نمونه (۶۷/۸ درصد) از بافت­ های سالم از نظر H.Pylori مثبت بودند. همچنین ۴ نمونه (۱۲/۵ درصد) از بافت ­های سرطانی از نظر ابتلا به HPV مثبت بودند و هیچ موردی از نظر ابتلا به HPV در گروه شاهد مشاهده نشد. ارتباط معناداری بین عفونت H.Pylori با تقسیم ­بندی مرحله سرطان، گرید تومور، وسعت تومور اولیه، گسترش تومور به اطراف غدد لنفاوی و بافت شناسی تومور در بیماران مبتلا به سرطان معده ثبت شد. همچنین ارتباط معناداری بین عفونت HPV با تقسیم­بندی مرحله سرطان معده گزارش گردید. ارتباط معناداری بین عفونت H.Pylori با HPV در سرطان معده مشاهد نشد.

نتیجه‌گیری: طبق یافته‌های مطالعه حاضر، ارتباط معناداری بین عفونت H.Pylori با HPV در سرطان معده گزارش نشد. با این وجود، ارتباط معناداری بین عفونت H.Pylori و عفونت HPV با تقسیم­بندی مرحله سرطان معده ثبت شد.


صفحه 1 از 1     

مجله علوم پزشکی فیض Feyz Medical Sciences Journal
Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 35 queries by YEKTAWEB 4700