[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
بانک ها و نمایه نامه ها::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
کدهای اخلاقی در پژوهش ::
تماس با ما::
::
EndNote

راهنمای استفاده از EndNote

دریافت اطلاعات پایگاه
هزینه چاپ مقاله در فیض

با توجه به تصمیمات گرفته شده مقالاتی که  به مجله فیض ارسال می شود، در صورت پذیرفته شدن برای چاپ، نویسنده مسئول باید مبلغ 2۰۰۰۰۰۰ ریال (2۰۰ هزار تومان) جهت دریافت نامه پذیرش واریز نماید.
تبصره: این مصوبه شامل مقالات ارسالی همکاران دانشگاه علوم پزشکی کاشان نمی­ شود.
در صورت درخواست چاپ سریع مبلغ 2۰۰۰۰۰۰ریال اضافه­ تر پرداخت گردد.
نحوه واریز: در تمام بانک های عضو شتاب در فرم های پایا یا ساتنا شماره شبا IR070100004001077403023426 به نام دانشگاه علوم پزشکی کاشان و در قسمت شناسه پرداخت  346077461123701003350000000003 وارد نمایید. لطفا تصویر فیش واریزی را به
feyzjournalgmail.com ایمیل نمایید.

..
:: پیام تسلیت مدیر اجرایی مجله فیض در پی درگذشت سردبیر محترم دوماه نامه فیض ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/28 |

شهادت پر افتخار استاد فرهیخته و متعهد، رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی کاشان، رئیس بیمارستان لبافی نژاد و سردبیر محترم دوماه نامه فیض جناب آقای دکتر محمد زارع جوشقانی برای ما بسیار سخت و جانکاه است.

مدیر محترم اجرایی مجله فیض این ضایعه دردناک و این غم بزرگ را به خانواده ایشان و جامعه دانشگاهی تسلیت عرض می‌نماید و برای آن استاد فرزانه علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسالت می نماید.

دفعات مشاهده: 104 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

مجله علمی پژوهشی فیض ::: دانشگاه علوم پزشکی کاشان KAUMS Journal ( FEYZ )
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4237